1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Deprem eğitim TIR’ı Rize’de
Deprem eğitim TIR’ı Rize’de

Deprem eğitim TIR’ı Rize’de

Halkı depreme karşı bilinçlendirme çalışmaları kapsamında Akut ve Vodafon'un ortaklaşa projesiyle 81 ilde dolaşan geziye çıkan TIR Rize'de...

A+A-

Akut (Arama Kurtarma Derneği) ve Vodafon'un ortaklaşa düzenlemiş oldukları; 'Halkı depreme karşı bilinçlendirme' projesi kapsamında 'İletişim Hayattır' yazılı TIR 81 ilde geziler düzenliyor.
Bu kapsamda Rize'ye gelen Akut ekipleri halkı depreme karşı bilgilendirdiler.

'İletişim Hayattır' yazılı TIR'ı ziyaret eden Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, “İlimize yapmış oldukları gezi esnasında insanlarımızın olası bir depremde nasıl davranması gerektiğini bildirmesinden dolayı Akut görevlilerini en içten duygularımla tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Başkan bakırcı ayrıca Akut anı defterini de imzaladı.

Akut Halkla İlişkiler Müdürü Melih Çardak ise açıklamasında; “Ülke genelinde deprem eğitim seferberliği başlattık. Yapmış olduğumuz turlarla 81 ilimizi dolaşmayı hedefliyoruz. Bizler halkımızı, deprem öncesi ve sonrası neler yapmaları konusunda bilgilendirmek için buradayız.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum