1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Dereceye giremeyince ağladılar
Dereceye giremeyince ağladılar

Dereceye giremeyince ağladılar

Rize'de yapılan halk oyunları yarışmalarında dereceye giremeyen öğrenciler, gözyaşlarına boğuldu.

A+A-

Rize 2 Mart Spor Salonu'nda, küçükler, yıldızlar, ortaöğretim ve yaygın eğitim kurumları olmak üzere 4 kategoride yapılan folklor yarışmalarına Rizeliler büyük ilgi gösterdi.

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, okul müdürleri ve birçok vatandaşın hazır bulunduğu yarışmalarda sahne alan folklor grupları, jüri üyelerini etkilemeye çalıştı.

Ailelerin çocuklarını heyecanlı gözlerle izlediği yarışmalarda, dereceye giremeyen öğrencilerin ağladıkları gözlendi. Aileler ve öğretmenleri öğrencileri teselli etmek için çaba gösterdi.

Yarışmada minikler kategorisinde, İstiklal İlköğretim Okulu, yıldızlarda Kurtuluş İlköğretim Okulu, gençlerde Merkez Sağlık Meslek Lisesi, yaygın eğitim kurumları kategorisinde ise Fındıklı Halk Eğitim Merkezi birinci oldu.

Dereceye giren folklor ekiplerinin, mart ayında Gümüşhane'de yapılacak olan bölge yarışmalarına katılacakları bildirildi.









HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum