1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Dereceye girenlere altın dağıtıldı
Dereceye girenlere altın dağıtıldı

Dereceye girenlere altın dağıtıldı

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Pazar İmam Hatip Lisesi’nde toplam 64 adet altın ödülü dağıtıldı.

A+A-

Pazar İmam Hatip Lisesi Salonu'nda gerçekleştirilen ödül törenine öğretmen, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Ödül törenin açılış konuşmasını yapan okul müdürü Ahmet Çatan, dereceye giren öğrencileri mükafatlandırarak şevk ve motivasyon sağlamayı amaçladıklarını belirterek, “Bu yıl 2.'si düzenlenen 8 dalda efendimizi anma programında okulumuzda derece yapan öğrencilerimizi altınla ödüllendirdik. Dereceye giremeyen öğrencilerimizin de gönüllerini hoş tutmak için çeşitli hediyeler verdik. Törene katılan misafirlerimize de “Namaza Başlamak İstiyorum” adlı kitap dağıttık” diye konuştu.

8 dalda Hazreti Muhammedi anma programında, “Peygamberimize Mektup Yazma” yarışmasında 1. Gülseren Sivri, 2. Neşe Yeniçırak, 3. Fatma Karahan oldu.
“El-Esmaül Hüsna” yarışmasında 1. Hacer Kambur, 2. Sinem Çoruhlu, 3. M. Musa Alabaş olurken “İlmihal Bilgisi” yarışmasında 1'inciliği Gülden Sivri, 2'nciliği Hasan Büyükterzi, 3'üncülüğü de Erol Verim elde etti.
“Naat Münacat Okuma” yarışmasında 1. Kübra Biber, 2. Neşe Yeniçırak, 3. Ayşe Büyük oldu. “Siyer Bilgi” yarışmasında ise 1'icilik Fatma Karahan, 2'incilik Vildan Cevher, 3'üncülük de Gülnur Aslan'ın oldu.
“50 Hadis ezberleme” yarışmasına sadece Ercan Cansever katıldı.
“K.Kerim Meali okuma” yarışmasında 1. Kamil Çatan, 2. Selahattin Özçelik, 3. Zeynep Kambur oldu.
“Veda Hutbesi Okuma” yarışmasında ise 1'inciliği Sema Kızılhan, 2'nciliği Elif Atabey, 3'üncülüğü de Esma Keskin kazandı.

Okul aile birliği başkanı ve okul yöneticileri tarafından her daldaki birincilere 3 altın, ikincilere 2 altın, üçüncülere ise birer altın verildi. Ayrıca yarışmada ilk 7'ye girenler de çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Misafirlere ise yemek ikram edildi.

PAZAR53'E ONUR PLAKETİ
Bu arada tören sırasında internet haberciliğindeki başarısı ve eğitim haberlerindeki hassasiyeti dolayısıyla Pazar53.com'a da bir onur plaketi verildi. Pazar İmam-Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Çatan tarafından sitemiz yönetim kurulu üyesi Naci Güven'e plaketi takdim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum