1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Derin devlet dedi elektrikler gitti!
Derin devlet dedi elektrikler gitti!

Derin devlet dedi elektrikler gitti!

Başbakan Erdoğan Rize gezisinin Ardeşen ayağında katıldığı bir TV'nin canlı yayınında derin devlet sorusunu cevaplarken elektrikler kesildi! VİDEO

A+A-

Başbakan Erdoğan, Rize ziyaretinde AKP Ardeşen İlçe Teşkilatı'nın açılışı sırasında Kaçkar Televizyonu'na canlı yayında konuk oldu.

Parti binasından yapılan program sırasında Başbakan Erdoğan'a, “Siz derin devletle ilgili herhangi bir bulguya rastladınız mı? Sizi eleştirenler, ‘Madem ki, Başbakan bunu söylüyor, o zaman açıklasın kim bunlar?’ diyor. Bu eleştirilere ne diyorsunuz?’ sorusu soruldu.

Bu soruları soranların, cevaplarını da gayet iyi bildiklerini söyleyen Başbakan Erdoğan, şöyle dedi:

“Ama bu soruları soranların yürekleri olmadığı için, kalkıp da bugüne kadar onları ortaya koyamadılar. Şimdi bakın birçok şey yaşanıyor. Ben bir tanım getirdim. Benim görevim bu. Nedir bu tanım? Bireylerin kendi amaçlarını meşru, gayrimeşru tahakkuk ettirmek için yasaları bir kenara koyarak, hukuku çiğneyerek, kamu kurumları içerisindeki çeteleşmelerdir. Bu çeteleşme var mı, var.

Eğer bugün birçok şeyde, birçok aksamalar oluyorsa, işte bu aksamaların altından bunlar çıkıyor. Bakıyorsunuz bir çete yakalanıyor, emniyet ifade ediyor, ondan sonra bağlantılara girilince ne çıkıyor. Bakıyorsunuz bir yerden bir emniyet elemanı çıkıyor, bir yerden bakıyorsunuz bir asker, bakıyorsunuz devlette yargıda ve şurda, burda bir bağlantı çıkıyor. Bütün bunların hepsi bunun çok açık delili. Bunlar oldu mu, oldu. Hala var mı, var. Geçmişte var mı, var. Yarın olacak mı, olacak. Bunun azami şekilde önüne geçersiniz, zaten ondan sonra umutsuzluk başlar, umutsuzluk başladığı anda da çeteler biter, ama onun için koordine olmamız lazım.”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu açıklamalarını sürdürürken binanın ve çevrenin elektrikleri kesildi. Bunun üzerine Erdoğan canlı yayını terk ederek, Ardeşen AKP İlçe binasından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum