1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Desteklemede sorun yok
Desteklemede sorun yok

Desteklemede sorun yok

Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Ahmet Basa, artı 90 olarak bilinen destekleme primi ödemelerinde tapu zorunluluğu olmadığını söyledi.

A+A-

Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Basa, son günlerde bilgi kirliliği yaparak üreticilerin kafasını karıştırmaya yönelik söylemlerin gündeme getirilmeye çalışıldığını belirterek, “Bunun sonucunda da çay üreticilerinin destekleme pirimi adı altında alacak oldukları ücretler konusunda kaygıları olduğunu duyuyoruz. Çay-Kur Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmelerimiz neticesinde destekleme primleri bundan önce nasıl ödendiyse aynı şekilde ödemeler devam edecektir. Kamuoyunda artı 90 diye bilinen bu ödemelerde herhangi bir ek prosedür de söz konusu değildir. Tapu istenmesi konusu farklıdır. Muhtemelen bu ayın sonuna kadar tapusu olmayan arazi sahiplerinin tapularının almalar için duyurular yapılıyor. Buradaki amaç da; ayın sonuna kadar tapu alma ücretsiz, bu aydan sonra ücretli olacaktır. Destekleme ücretleriyle hiçbir alakası olmayan bu iki konunun kamuoyuna duyurulmasına gerek duyduk. Vatandaşlarımız rahat olsun.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum