1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Devlet korumasına alınacak
Devlet korumasına alınacak

Devlet korumasına alınacak

Rize İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, 7 yaşındaki Mustafa Gökberk Olgun'u Adana'ya göndermeyeceklerini söyledi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize’de yaşanan cinnet olayında annesi, babası ve kardeşini kaybeden 7 yaşındaki Mustafa Gökberk Olgun için Devlet Koruma Kararı talep edileceği öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rize İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, 7 yaşındaki Mustafa Gökberk Olgun hakkında Devlet Koruma kararı aldırmak için çalışma başlatacaklarını, gerekirse bunun için dava açacaklarını söyledi. Demirtaş, “Mustafa büyük bir psikolojik travma geçiriyor. Biz Mustafa’yı Adana’ya göndermek istemiyoruz. Mustafa için Devlet Koruma kararı alarak onu Rize’de tutmaya çalışacağız. Gerekirse bunun için dava açacağız. Eğitimini tamamlamasından iş sahibi olmasına kadar devlet desteği altında olmasını istiyoruz” dedi. Demirtaş, Mustafa’nın henüz ifade verebilecek durumda olmadığı için ifadesinin alınmadığını da belirterek, ifadesinin alındığı yönündeki haberlerin greçeği yansıtmadığını söyledi.

Öte yandan yaşanan olayda yaralı olarak kurtulan Mustafa Gökberk Olgun’n Rize Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yeniden ameliyata alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum