1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Diyadin: Artık tek hedef lig!
Diyadin: Artık tek hedef lig!

Diyadin: Artık tek hedef lig!

Fortis Türkiye Kupası 2. Kademe maçında evinde ağırladığı Gaziantepspor'a 2-0 mağlup olarak kupaya veda eden Rizespor lige döndü...

A+A-

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Metin Diyadin, maç sonrası yaptığı açıklamada, kupa defterinin kendileri için artık kapandığını belirterek, "Tur atlasak güzel olurdu. Ama sonuçta iyi bir rakiple oynadık. Artık, tek hedefimiz lig. Gerçek hedefinizde koşamadınız mı, diğerleri sanal gibi oluyor. Kupa olayı bizim için kapanmış oldu" dedi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise kupada yollarına devam edeceklerini ifade ederek, "Zemin şartlarını da hesaba katarsak bizim için zor bir müsabaka olacağını biliyorduk. Böyle bir zeminde bizim tarzımızdaki bir takımın işi gerçekten zordu. Oyunun ilk bölümü sıkışık geçti. İki takım da iyi mücadele etti. Dolayısıyla fazla pozisyon çıkmadı. İlk yarının sonlarına doğru ve ikinci yarı bulduğumuz gol sonrası rakip oyunu biraz daha bıraktı. Biz daha fazla pozisyonlar bulduk. Ama maalesef bir çoğunu değerlendiremedik. Kupada yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Şadi ise mağlup oldukları için üzgün olduğunu ve alınan mağlubiyette hakem faktörü bulunduğunu iddia ederek, "Maça güzel başladık. Gaziantep'in 10 numarası müthiş bir vuruş yaptı ve mağlup olduk. Süper Lig'in en iyi takımlarından biri ile oynadık ama hakem faktörü de vardı. Bana yapılan hareket yüzde yüz penaltıydı. Bunu da vermedi" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum