1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Diyadin: Gereğini yapmaya hazırım
Diyadin: Gereğini yapmaya hazırım

Diyadin: Gereğini yapmaya hazırım

Rizespor Teknik Direktörü Metin Diyadin, Malatya yenilgisinin sorumluluğunu üzerine alarak, gereğini yapmaya hazır olduğunu söyledi.

A+A-

Bank Asya 1. Lig'de dün Malatyaspor'a sahasında 1-0 yenilen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Metin Diyadin, mağlubiyetin sorumlusunun kendisi olduğunu, Çaykur Rizespor'un düzelmesi için üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Diyadin, Malatyaspor karşısında da arzulanan futboldan uzak bir görüntü çizdiklerini belirterek, ''İlk yarı kötü bir oyun sergiledik. Üç oyuncu değiştirme hakkını da kullandım. 6 oyuncu değiştirme hakkım olsa onu da kullanırdım. Çünkü beklenen futbol yoktu. İkinci yarı biraz kıpırdama oldu ama galibiyeti getirecek oyunu oynamadık ve sonuçta mağlup olduk. Mağlubiyetin sorumlusu benim. Çaykur Rizespor'un düzelmesi için üzerime düşeni yapmaya hazırım'' dedi.

Ligde geride kalan 6 haftada iyi futbol oynamadıklarını ifade eden Diyadin, ''Sadece iki hafta iyi futbol ortaya koyduk. Diğer 4 haftada beklenen futbolu oynayamadık. Bu takım, daha iyi oynamalı. Gerçek gücümüz ve yerimiz bu değil'' diye konuştu.

Sahalarında kaybedilen puanın telafisi olmadığını kaydeden Diyadin, ''Malatyaspor maçında kaybedilen üç puanın hiçbir şekilde telafisi yok. Eğer Turkcell Süper Lig'e yükselmek istiyorsanız sahanızda kaybetmeyeceksiniz. Nasıl düzelecekse, ne gerekiyorsa, onu yapacağız. Çözüm bulacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
21 Yorum