1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Diyadin oyunculara kök söktürüyor
Diyadin oyunculara kök söktürüyor

Diyadin oyunculara kök söktürüyor

Temponun her geçen gün arttığı Rizespor’da Diyadin, oyuncularına kök söktürüp pabucun ne kadar pahalı olduğunu gösteriyor...

A+A-

Yeni sezon hazırlıklarının ilk haftasını tamamlayan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Metin Diyadin, oyuncularına pabucun ne kadar pahalı olduğunu gösterdi.

İlk günden itibaren sıkı bir çalışma içine giren ve temponun her geçen gün attığı yeşil-mavili takımda Metin Diyadin rüzgarı esiyor.

Rizespor çalışmalarının 7 gününde kondisyon ve teknik ağırlıklı idmanını pas organizasyonları ile tamamladı.
Antrenmana Diyadin fırtınası damgasını vurdu.
Genç teknik adam oyuncularından çalışmaları ve hareketleri istediği şekilde hızlı yapmalarını istedi. Yapamayanları sert bir dille uyardı.

Antrenmanı durduran Diyadin tüm oyuncularını sahanın ortasında toplayıp kısa bir konuşma yaptı.

Yaptıkları her idmanın meyvesini lig başlayınca göreceklerini söyleyen Diyadin, “Bu takımın patronu benim. Burada kuralları ben koyarım. Benim dediklerim benim programım geçerli. Buna ya uyacaksınız ya da uyacaksınız. Sadece benim dediklerimi dikkate alın ve çalışmalarınızdan başka bir şey düşünmeyin. İstediklerime uymayan kendisi bilir. Şampiyon olup süper lige çıkmak istiyorsanız dediklerimi yapacaksınız. Benim istediklerim sizin başarınız için önemli” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız