1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Diyadin: 'Şans yanımızda olmadı'
Diyadin: 'Şans yanımızda olmadı'

Diyadin: 'Şans yanımızda olmadı'

Ligin 4. haftasında deplasmanda Boluspor'a 2-0 yenilen Ç.Rizespor'un teknik direktörü Metin Diyadin, kazanacakları maçı kaybettiklerini söyledi.

A+A-

Bank Asya 1. Lig'de bugün oynanan maçta Boluspor, kendi sahasında Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Metin Diyadin, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, "Kaybettik. Ligde her türlü sonuca hazır olmalıyız. 10 kişi kalmamızda kötü oyun da etken oldu. Duran bir toptan gol yedik. İkinci yarı maçı berabere bitirebilirdik. Ancak olmadı. Boluspor'a başarılar diliyorum" diye konuştu.

Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller ise, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Her şeye rağmen kendi sahamızda kazanamamış bir ekip olarak zorlu bir fikstürün ardından alınan 3 puan bizim için önemli. Geçen hafta Diyarbakır'dan aldığımız 1 puanla lige merhaba demiştik. Bu maçın çıkış olacağını daha önceden söylemiştim. Nitekim de öyle oldu. Bundan sonra ileriye daha güvenli bakacağız. Geçen yılki çizgimizi yakalayacağımıza inanıyorum. Pozisyonu bol bir karşılaşma oldu. Yakaladığımız pozisyonları gole çevirseydik, farklı bir galibiyet alabilirdik" dedi.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı da, sahada savaşan oyuncularına teşekkür ederek, "Geçtiğimiz hafta Diyarbakır'dan alınan beraberlik camiaya ümit vermişti. Çaykur Rizespor çok zor bir takımdı. Sezon başında çok iyi transferler yaptılar. Ama benim takımım sahada savaştı. İyi mücadele etti. 7-2 bitebilecek bir maçtı. Taraftara, teknik heyete ve oyuncularıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Boluspor'un ilk golünü atan Mehmet Ayaz ise, "İlk yarı çok iyi oynadık. İkinci yarı üzerimizde stres vardı. 3 haftadır kazanamıyorduk. Takım sonuçta kazanmasını bildi. 3 puanla tanıştık. Bundan sonra daha iyi olacağız" ifadelerini kullandı.

Boluspor'un ikinci golüne imza atan Erdem Özgenç de, "Terimizin son damlasına kadar mücadele ettik. Allah'a çok şükür 2-0'lık net bir skorla 3 puanı aldık. Gol attığım için çok mutluyum. İnşallah böyle devam eder" dedi.

Çaykur Rizespor'un başarılı defans oyuncusu Engin Aktürk ise, "Sahada iyi bir mücadele vardı. 10 kişi kalmamıza rağmen mücadeleyi bırakmadık. 3 puan almak istiyorduk. Ama nasip olmadı. Boluspor biraz da şanslıydı. Önümüzdeki maçlara bakacağız" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum