1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Diyadin'in Leandro planı
Diyadin'in Leandro planı

Diyadin'in Leandro planı

Rizespor'un hocası Metin Diyadin, sambacıyı kazanmaya kararlı. Diyadin, Leandro için ne yapılması gerektiğini iyi bildiğini söyledi.

A+A-

Geçen sezon Brezilya'dan büyük umutlarla transfer edilen ancak bir türlü beklenen patlamayı yapamayan Leandro Rodriguez'i Metin Diyadin toparlayacak.

Yeşil-mavili takımın süper ligden düşmesinden sonra kaleci Gonzales ile birlikte takımda kalmasını istediği ikinci yabancı oyuncu olan Leandro'dan beklenti çok fazla. Yeşil-mavili takımın Teknik Direktörü Metin Diyadin, Brezilyalı oyuncuya tam destek verirken, "Başarılı olması için yapılması gerekenleri iyi biliyorum” dedi.

Çok Yetenekli Oyuncu
Leandro'nun çok yetenekli bir oyuncu olduğunun altını çizen Metin Diyadin, “Geçen sezon yaşadıklarını yöneticilerden öğrendim. Birkaç maçta bilhassa büyük takımlarla oynanan karşılaşmalar da iyi performans gösterdi. Ancak sürekliliği yok. İkinci yarıda Babasının vefat etmesi de Leandro'yu olumsuz yönde etkiledi. Ama artık bunların hiçbir önemi yok. Leardro çok yetenekli bir oyuncu. Kendisinden en iyi şekilde yararlanacağım. Hem takımın hem de 1. ligin yıldızı olacak” diye konuştu.

Herkesten Yararlanacak
Leandro gibi takımda bulunan tüm futbolculardan en verimli şekilde faydalanacağının da altını çizen Teknik Direktör Metin Diyadin, “Rizespor'da gencinden deneyimlisine her futbolcunun yeri ve önemi ayrıdır. Takımın başarısı için tüm oyuncularımdan en verimli bir şekilde yararlanacağım. Zaten bizim işimiz bu. Yeni ve eski transferlerin birbirleri uyumunu en kısa sürede sağlayacağız. Ben sadece birkaç futbolcunun değil takımımın Bank Asya 1. ligine damga vuracağına inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız