1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Diyanet Sen Genel Başkanı Rize'de
Diyanet Sen Genel Başkanı Rize'de

Diyanet Sen Genel Başkanı Rize'de

Sendikal çalışmalar için Rize'ye gelen Diyanet Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, bir dizi programa katıldı.

A+A-

Diyanet Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar Diyanet Sen Rize Şubesinin genişletilmiş İl Divan toplantısına Genel Başkan Yardımcısı Ali Güzeldal ile beraber katıldı.

dynt2-002.jpg

Sendikal çalışmaları hakkında bilgiler veren Bayraktutar, “Sizden aldığımız güçle daha bir azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi. 

dynt4-003.jpg

Ülke ve Dünya gündemine de değinen Bayraktutar, “Bağımsızlık ve istiklalimiz için bizim de söylenecek sözümüz var” ifadelerini kullandı.

dynt5-002.jpg
 
Toplantıdan sonra Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız  ve STK başkanlarıyla bir araya gelen Bayraktutar, daha sonra Pazar ilçesindeki iş yeri temsilciliğine uğradı. 

dynt9-001.jpg

Pazar’daki güçlü birliktelikten memnuniyet duyduğunu söyleyen Diyanet Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, “Pazar’ın gönlümüzdeki yeri bir başka” dedi.

dynt8-002.jpg

Diyanet Sen Pazar Temsilcisi Cemal Taşçı da ilçedeki çalışmaları hakkında bilgiler vererek, ziyaretlerinden dolayı Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Güzeldal’a teşekkür etti.

dynt1-002.jpg

dynt7-002.jpgdynt6-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum