1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Dizi fanatikleri eyleme başladı
Dizi fanatikleri eyleme başladı

Dizi fanatikleri eyleme başladı

Dizinin forumlarında biraraya gelen izleyiciler, RTÜK'e tepkilerini dile getirebilmek için sokağa çıkma kararı aldı.

A+A-

Kurtlar Vadisi'nin yayından kaldırılmasında sonra dizinin fan klüp sitelerinde ve forumlarında biraraya gelen izleyiciler, RTÜK'e tepkilerini dile getirebilmek için sokağa çıkma kararı aldı.
Bugünkü eylemlerin hedefinde ise Ankara Bilkent'teki RTÜK binası ile İstanbul Gayrettepe'deki RTÜK Bölge Müdürlüğünün önleri var.
Birbirlerini hiç tanımayan dizinin fanatikleri RTÜK önünde buluşup, basın açıklaması yapmaya hazırlanırken, tepkilerini sert bir şekilde dile getirecekler.
Bazı illerde ise Valiliklerden alacakları izin ile yürüyüş yapacaklarını duyuran fan klüp üyeleri, sansüre karşı birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
Görünen o ki önümüzdeki günler içinde ellerine Kurtlar Vadisi ve Polat Alemdar posterleri alanlar, sokaklarda boy gösterecek.
Bu arada bu fan sitelerinden birinde yer alan ilanda her gün 100 bin kişinin RTÜK'ü araması çağrısı yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum