1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Doğa yürüyüşü canından etti
Doğa yürüyüşü canından etti

Doğa yürüyüşü canından etti

TRA-DOST'un düzenlediği doğa yürüyüşüne katılan 60 yaşındaki doğasever ayağı burkulup 25 metre uçuruma yuvarlandı.

A+A-

Trabzon Doğa Sporları İhtisas Kulübü Derneği’nin (TRA-DOST) düzenlediği yürüyüşe katıln Mehdi Bölükbaşı, yaklaşık 25 metrelik uçuruma yuvarlanarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda TRA-DOST Ekim ayı faaliyetleri kapsamında Çaykara ilçesi Uzungöl beldesine bağlı Yayla Önü köyünde halka açık bir doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşe katılan vatandaşlardan Mehdi Bölükbaşı (60), ayağı burkularak dengesini kaybetti ve yaklaşık 25 metrelik dere yatağına yuvarlandı. Yaralanan Bölükbaşı arkadaşları tarafından ilk olarak Of İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi’ne sevk edilen Bölükbaşı burada yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
Otopsisi yapılan Mehdi Bölükbaşı’nın cenazesi ailesine teslim edilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız