1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Doğalgazın yaraları sarılıyor
Doğalgazın yaraları sarılıyor

Doğalgazın yaraları sarılıyor

Rize’de doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollar belediye tarafından asfaltlanıyor. Karayolları ise asfalt plenti bozuk belediyeye malzeme yardımı ediyor.

A+A-

Ahmet Yavuz DAL
Rize"de doğalgaz nedeniyle deforme olan yollar belediye tarafından tespit edilerek asfaltlama ve tamirat çalışmaları başlatıldı.
Rize Belediyesi"nin asfalt plentinin arızalı olması nedeniyle karayollarından malzeme takviyesi yapılıyor. Belediye yetkilileri bugüne kadar alınan 100 bin ton asfaltın mahallelerde kullanıldığını, şehir içi çalışmalara da en yakın zamanda başlanacağını belirttiler.

Yapılan çalışmaları değerlendiren Reşadiye Mahallesi sakinlerinden Lokman Armağan “Doğalgaz nedeniyle yolların tadilata ihtiyacı vardı. Takip ettiğim kadarıyla il genelinde aynı sorun var. Belediyemizin programına aldığı çalışmadan memnunuz. Ancak, çalışmaların kesintisiz devam etmesini bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız