1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. DOKA'nın 101. yönetim kurulu toplantısı Rize'de gerçekleştirildi
DOKA'nın 101. yönetim kurulu toplantısı Rize'de gerçekleştirildi

DOKA'nın 101. yönetim kurulu toplantısı Rize'de gerçekleştirildi

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) 101. Yönetim Kurulu Toplantısı Rize’de yapıldı.

A+A-

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın 101. Yönetim Kurulu Toplantısı, dönem Başkanı Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında Rize Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirildi.

doka3.jpg

Toplantıya, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nın yanı sıra Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Artvin Valisi Ömer Doğanay, Ordu Valisi Seddar Yavuz ve Trabzon Vali Vekili Necmettin Yalınalp ile Yönetim Kurulunun diğer üyeleri katıldı.
 
Rize Valisi Erdoğan Bektaş, yaptığı konuşmada, toplantının bölge illeri için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. 

doka2-001.jpg

Dönem Yönetim Kurulu Başkanı ve Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ise, “2017 yılının son toplantısında bölgemizin kültür ve turizm altyapısına geliştirilmesi amacıyla 12 milyon TL’lik bir ihale çağrısına çıkmıştık. Buna ilişkin olarak bölgesel kalkınmamıza ivme kazandıracak çok ciddi projeler ajansımıza ulaştı. Bu vesileyle DOKA Yönetim Kurulu üyelerine ve proje ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

doka1-001.jpg
 
101. DOKA Yönetim Kurulu Toplantısında iki temel konunun ele alınacağını belirten Vali Sarıfakıoğulları, “Bunlardan birincisi 2018 fizibilite desteği programının görüşülmesi, ikinci olarak da yatırım faaliyet programının görüşülmesi olacaktır” şeklinde konuştu. 

Açılış konuşmalarının ardından toplantıdaki gündem maddelerinin görüşülmesine başlandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız