1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Dolana Deresi'ne yeniden makyaj
Dolana Deresi'ne yeniden makyaj

Dolana Deresi'ne yeniden makyaj

Ardeşen şehir merkezinden geçen Dolana Deresi tadilata alındı. Yapılacak çalışmalarla Dolana Deresi şehre ayrı bir renk katacak.

A+A-

Ardeşen şehir merkezini ikiye bölen Dolana Deresi’nde temizlik çalışmaları başlatıldı. Dolana Deresi’nin ıslah edilerek şehre yeniden renk katacak bir görüntü kazandırılacağını söyleyen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, “Dere üzerinde yapılan peyzaj çalışması bitmek üzere. Derenin temizlenmesine başlandı. Yapılan çalışmalar sonucunda Dolana Deresi balık çeşitlerinin yaşadığı insanların keyifle seyredeceği ve oturabileceği bir yer olacak. Biz Ardeşen Belediyesi olarak bu mevkiin modern bir yapıya kavuşturulması için uğraşıyoruz. Ancak bu güzelliğin uzun vadede devam etmesi de elbette ki vatandaşlarımızın koruma ve yaşatmasıyla mümkün olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum