1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Dolerto'ya veto, Tjikuzu'ya öfke!
Dolerto'ya veto, Tjikuzu'ya öfke!

Dolerto'ya veto, Tjikuzu'ya öfke!

Çalımbay, Arjantinli forvet Delorte 'nun transferinden vazgeçtiğini açıkladı. Bu arada Antalya kampına katılmayan Tjikuzu'ya ise tepki var.

A+A-

Muhammet KAÇAR - Çaykur Rizespor'un Tuto'dan sonra forvet bölgesine almak istediği uzun boylu bir yabancı oyuncu konusunda üstünde durduğu isim olan Uruguay'ın güçlü ekiplerinden Peranon takımında oynayan Alejandro Dario Delorte transferinden vazgeçildi. Ç.Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Kasetlerini izledim. Bu oyuncunun iyi bir hava hakimiyeti var. Fakat 1.98 boyunun verdiği ağırlık sebebiyle transferinden vazgeçtik" dedi.
Çalımbay, "Öncelikle alınmasını istemiştim. Ama detaylı kasetleri izleyince takımın yapısına uymayacağına karar verdim. Çok uzun ve ağır bir oyuncu. Bu transferden vazgeçtik. Yardımcım Bülent Albayrak'ı kamptan İstanbul' a gönderdim o bu konuları orada takip ederek acilen uzun boylu bir forvet transferi yapacağız" dedi.
Tjikuzu öfkesi
Öte yandan ülkesine her gittikten sonra dönüşte sorun yaşayan Tjikuzu'nun kapma katılmaması Çalımbay'ı öfkelendirdi. Rıza Çalımbay, "Takımımda en önemli şey disiplindir. İsterse Dünyanın en önemli ismi olsun bu şekilde davranırsa kendisine acımam. Bu takımda disipline uymayan adamı ben gönderirim. Tjıkuzu da bunlara uymasa gider. Şu an beklemedeyim" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız