1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Dolu yağışı Artvin'i vurdu
Dolu yağışı Artvin'i vurdu

Dolu yağışı Artvin'i vurdu

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Meydancık beldesinde etkili olan dolu ve sağanak yağış sonrası, ekili ve dikili arazide maddi hasar meydana geldi.

A+A-

Meydancık beldesine bağlı 3 köyün doludan ve selden zarar gördüğünü belirten Meydancık Belediye Başkanı Nurettin Sancar, "Yağan yağmur ve dolu sonucu belde merkezi ve mahallerinde arazi tahrip oldu. Üreticilerin tüm mahsulleri ve yollar zarar gördü" dedi.
Selden zarar gören vatandaşları tarlalarında ziyaret ederek hem teselli eden hem de sıkıntılarını dinleyen Başkan Sancar, vatandaşların sel ve dolu sebebiyle zarara uğradıklarını belirterek, hasar tespit çalışması yapılmasını ve mağduriyetin giderilmesini istedi. Zayi olan emekleri için gözyaşı döken aileler, geçim sıkıntısı çekeceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız