1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Domuz diplomayı tanımadı!
Domuz diplomayı tanımadı!

Domuz diplomayı tanımadı!

Trabzon'un Akçaabat İlçesi'ne bağlı Cevizlik Köyü'nde, merada koyunları otlatan üniversite mezunu çoban, domuzların saldırısı sonucu ağır yaralandı.

A+A-

İlçenin Derecik Beldesi'ne bağlı Cevizlik Köyü'ne yakın bir yerde bulunan merada dedesine ait koyunları otlatan ve bir süre önce Akdeniz Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Makine Bölümü'nden mezun olan Yusuf Yurtsever (24), dün öğle saatlerinde yaban domuzlarının saldırısına uğradı. Önce çoban köpeğine saldıran yaban domuzlarının sonra kendisini hedef seçtiğini kaydeden Yurtsever, domuzların saldırısı sonucu baldırından ağır yaralandığını söyledi.
 Saldırı sonucu yamaçtan aşağıya düşerek kurtulduğunu ifade eden Yurtsever, "Bir süre yürüdüm. Çünkü yaralandığım yerin sıcaklığı nedeniyle bacağımdaki yaranın büyük olduğunu fark etmedim. Sonra köye yaklaşınca bağırmaya başladım. Daha sonra yere düştüğümü hatırlıyorum. Benim sesimi duyan yakınlarım alıp hastaneye getirmişler. Yaşadığıma hala inanamıyorum. Çok korktum" dedi.
Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yurtsever'in sol baldırında 10 santimetrelik yara ve kaslarında yırtık olduğu öğrenilirken, ameliyat edilen Yusuf Yurtsever'in tedavisinin sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız