1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. DOMUZ GRİBİ RİZE'YE Mİ SIÇRADI?
DOMUZ GRİBİ RİZE'YE Mİ SIÇRADI?

DOMUZ GRİBİ RİZE'YE Mİ SIÇRADI?

RTE Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana gelen 2 ölüm vakasının domuz gribinden kaynaklandığı iddiası paniğe neden oldu.

A+A-

Rize’de aşırı baş ağrısı ve yüksek ateş şikâyetleri ile RTE Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvuran iki hastanın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetmesi ve hastalardan alınan kan örneklerinin domuz gribi şüphesiyle Ankara Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi'ne gönderilmesi, Rize’de paniğe neden oldu.

İki hastanın ölüm nedeniyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, hastalardan alınan kan örneklerinden çıkacak sonuca göre vakalarda H1N1 virüsü olup olmadığı kesinlik kazanacak.

Diğer yandan RTE Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi göğüs hastalıkları bölümünün karantinaya alındığı ve aynı şikayetlerle 6 hastanın yoğun tedavilerinin sürdüğü belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız