1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. DP'den Çaykur'a 10 bin işçi vaadi!
DP'den Çaykur'a 10 bin işçi vaadi!

DP'den Çaykur'a 10 bin işçi vaadi!

Rize DP adayı Köksal Toptan, Ak Parti 1. sıra adayı Ali Bayramoğlu'nun köyünde iddialı açıklamalar yaptı. Toptan, Çaykur'a 10 bin işçi alma sözü verdi.

A+A-

Dilek ASLAN - Demokrat Parti Rize Milletvekili adayları Köksal Toptan ve Dr. Zelkif Akgül, seçim çalışmalarına merkeze bağlı Dörtyol köyünde başladı. AKP Milletvekili Adayı Ali Bayramoğlu’nun köyü olmasına rağmen DP adaylarına gösterilen ilgi adayları memnun etti.
Dörtyol’da esnafı gezen DP Milletvekili Adayları Toptan ve Akgül, bir kahvehanenin önünde halka hitap ettiler. DP Rize 1. sıra adayı Köksal toptan, kendisinin halkın içinden geldiğini ifade ederek, “Ben düğününüzde, bayramınızda, cenazenizde hep yanınızdaydım. Her zaman halkın içinde yaşadım. Sizin sorunlarınızı biliyorum. Çay alım merkezinde hala vatandaşımız sıkıntı çekiyor. Bizim iktidarımızda çaycının bütün sıkıntılarını gidereceğiz. Rize’de işsizlik hat safhada. 22 Temmuz’da iktidara geldiğimizde ilk olarak Çaykur’ a 10 bin işçi alacağız. Bu bizim namus sözümüzdür. Burada yaşayan vatandaşımızın bir başka sorunu da çayda yaşanan sıkıntıdır. Bizim iktidarımızda kota ve kontenjan olmayacak. Geçmişte bunu yapmıştık, yine de yapacağız” dedi.

DP’nin diğer bir adayı Zelkif Akgül ise, “ Rize’de her gittiğimiz yerde bize bu fabrikaları siz yaptınız. İktidara gelince kaç fabrika yapacaksınız soruyorlar. Şunu söyleyeyim biz iktidara gelince ilimizde işsizlik sorunu kalmayacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum