1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. DSP'den Sarıgül'e yeşil ışık
DSP'den Sarıgül'e yeşil ışık

DSP'den Sarıgül'e yeşil ışık

DSP Lideri Sezer, Şişli Belediye Başkanı Sarıgül'ün partilerine katılacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı

A+A-

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün partilerine katılacağı yönündeki iddialarla ilgili olarak, "Bir çok konuda ciddi görüş birliğimiz var." ifadesini kullandı.

"Önümüzdeki günlerde DSP'yi izlemek gerekecek" diyen Sezer, Sargül'le yaptıkları görüşmelerin olumlu geçtiğini söyledi.

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, tiyatro sanatçısı Hadi Çaman'ın cenaze törenine katıldı. Burada, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile bir süre sohbet eden Sezer, samimi pozlar verdi.

Basın mensuplarının, "Sarıgül'ün partinize katılma söylentileri var siz de az önce kendisiyle görüştünüz" sözleri üzerine Sezer, siyasetçilerin birbirleriyle görüşmesini normal olduğunu belirterek, aksine birbiriyle görüşmeyen, diyalog kurmayan partililere 'Ne yapıyorsunuz?' demek gerektiğini vurguladı.

Sarıgül ile aralarında bir çok konuda çok ciddi görüş birliği olduğunu belirten Sezer, basın mensuplarının, "Görüşmeler olumlu mu gidiyor?" şeklindeki sorusu üzerine, "Olumsuz değil" cevabını verdi.

Sezer, günü geldiğinde her şeyin daha net bir şekilde ortaya çıkacağını ve bunları kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız