1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Dünyanın en ilginç berberi!
Dünyanın en ilginç berberi!

Dünyanın en ilginç berberi!

Dünyada bir benzeri olmayan berber Türkiye'de... İzleyin karar verin...

A+A-

Derince ilçesinde yıllardır yaptığı değişik projelerle yılın esnafı seçilen 20 yıllık berber Rasim Uyan, "Geleceğimizi kendi elimizle yok etmeyelim" adlı altında bedava tıraş kampanyası başlattı. 

Uyan, kampanya kapsamında 5 kilo atık pil getirine sakal tıraşı, 500 adet pet şişe getirene saç kesimi, yıkama ve fön, 500 adet sigara izmariti getirene bedava sakal tıraşı yapıyor. 


Rasim Uyan, "2003 yılından beri bu kampanyayı yapıyorum. Şimdiye kadar 20 bine yakın atık pil, 30 bin adet izmarit ve 5 ton kağıt topladım. Toplanan atık malzemeleri ÇEVKO ve İZAYDAŞ'a veriyorum. Çevreyle ilgili pek çok faaliyet yaparak halka çevre şuuru aşılamaya çalışıyorum. Örneğin izmarit 2 yıl gibi sürede doğadan kalkıyor. Atık pil ise 300 yılda ancak yok oluyor. Ben buradan bütün vatandaşlarıma sesleniyorum. Sigara içmeyin, içiyorsanız da izmaritini çevreye atmayın" dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum