1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Düştüğümüzü de çıktığımızı da anlamadık!
Düştüğümüzü de çıktığımızı da anlamadık!

Düştüğümüzü de çıktığımızı da anlamadık!

Rizespor Başkanı Yardımcı: "Düştüğümüzü de çıktığımızı anlamadık. Şampiyonluğumuzun bu sene olması kıymetli oldu.

A+A-

1. Lig 2017-2018 Şampiyonu Çaykur Rizespor'da Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, kupa töreni ardından İHA mikrofonuna konuştu. Yardımcı şampiyonluğun bu sene olmasının kıymetli olduğunu söyledi. 

Kupa töreni ardından stadyum çıkışında İHA muhabirinin sorularını cevaplayan Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, bu günleri gördükleri için mutlu olduğunu söyledi.

Yardımcı sözlerine şu şekilde devam etti: "Sezon başı işe başladık, yola koyulduk. Hep beraber başardık. Zaman zaman sıkıntılı ve rampalı dönemlerden geçtik. Rampaları hararet yapmadan aştık. Bugünleri gördük, mutluyuz, gururluyuz. Rizeli kardeşlerimizin dediği gibi düştüğümüzü ve çıktığımızı anlamadık. Şampiyonluğumuzun bu sene olması kıymetli oldu. Bir dahaki sene olsaydı bu kadar kıymetli olmazdı. Herkes keyifli ve mutlu ben de keyifliyim." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum