1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Efsane Trabzon geri dönüyor
Efsane Trabzon geri dönüyor

Efsane Trabzon geri dönüyor

Menajer Necmi Perekli son haftalarda ortaya koydukları oyun stili ile geçmişteki Trabzonspor'a benzemeye başladıklarını söyledi.

A+A-

Trabzonspor Profesyonel Şube Menajeri Necmi Perekli, son haftalarda bordo-mavili takımın eski yıllardaki Trabzonspor'dan mesajlarını vermeye başladığını söyledi.

Perekli, ligde son 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak maç kaybetmediklerini anımsatırken çıkışın Oftaş yenilgisi sonrası başladığını ve bu maçtan ders aldıklarını vurguladı. Perekli, ''Eski yıllardaki Trabzonspor'da görünmez bir hava vardı. Trabzonsporluluk ruhu ve inancı vardı. O tohumlar yeşermeye başladı. Futbolcular, eski yıllardaki Trabzonspor'dan mesajını vermeye başladılar" şeklinde konuştu. Bu arada yarın oynanacak Konyaspor- Trabzonspor mücadelesini Fırat Aydınus'un yöneteceği açıklandı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız