1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Egemen ve Selçuk imzayı attı
Egemen ve Selçuk imzayı attı

Egemen ve Selçuk imzayı attı

Trabzonspor'un yeni transferleri Selçuk İnan ve Egemen Korkmaz, bordo-mavili kulübe şampiyonluk yaşamak için geldiklerini söylediler.

A+A-

GÖKMEN ŞAHİN
ERSEN KÜÇÜK

Bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kendilerini bordo-mavili renklere bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza atan Selçuk İnan ve Egemen Korkmaz iddialı konuştu. Trabzonspor'un yeni transferleri şampiyonluk yaşamak için geldiklerini belirterek hedeflerinde ise A Milli Takım olduğunu dile getirdi.

Vestel Manisaspor'dan transfer edilen Selçuk İnan, Trabzonspor'a gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Gerçekten çok mutluyum ve heyecanlıyım. Trabzonspor gibi büyük bir takıma geldiğim için sevinçliyim. Zaten hedeflerimden biriydi ve buraya gelmeyi çok istiyordum. Artık her şey bize kaldı. Başarılı olmak için hiçbir nedenimiz yok. Çok iyi transferler yapıldı. Şu an takım şehirle bütünleşmiş durumda. İnşallah en kısa zamanda hedefimize ulaşırız" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın kendisi için çok büyük bir şans olduğunun altını çizen Selçuk, "Ersun Hocayla çalışmak çok önemli bir şeydir. Benim futbolumun gelişmesinde Ersun Hoca'nın rolü çok büyüktür. Şu anda daha da gelişeceğine inanıyorum. Üç büyük takımı değil de Trabzon'u tercih ettim. Çünkü beni en çok isteyen Trabzonspor'du. Ben de o yüzden en çok Trabzonspor'u istiyordum. Bu iki taraflı bir şeydi. Daha önceden büyük takımlarda oynamak gibi kişisel hedeflerim vardı. Ama şu anda tek hedefim sadece Trabzonspor'da başarılı olmak. Çünkü büyük bir takımdayım ve artık tek hedefim şampiyonluk" diye konuştu.

Savunma oyuncusu Egemen Korkmaz ise tek düşüncesinin Trabzonspor'u layık olduğu yerlere getirmek olduğunu ifade etti.

Trabzonspor'a transferinin geçen sene de gündeme geldiğini ancak bunun gerçekleşmediğini hatırlatan Egemen, "Demek ki kısmet bu seneye imiş" diyerek şöyle konuştu: "Önemli olan er ya da geç burada bulunmaktı. Şu an burada olduğum için son derece mutluyum. Trabzon'a gelmeden önce kulübümle görüştüm. Zaten doğru olan da buydu. Herkesin takdir edeceği gibi böyle olması gerekiyordu. Çünkü ben 6,5 yıl oraya hizmet ettim. Son üç sezon da kaptanlık yaptım. Sağ olsunlar, Bursa halkı ve Bursasporlu taraftarlar bana en iyi şekilde yakınlık gösterdi. Bunlar bende her zaman çok iyi bir anı olarak kalacak. Bursaspor ile görüşmeden başka bir takımla görüşmem etik açıdan doğru olmazdı. Önce Bursaspor ile görüştük, sonra da gayet güzel ve medeni bir şekilde bağlarımızı kopardık. Daha sonra hemen Trabzonspor'dan teklif aldım. Çok ani gelişen bir transfer oldu. Apar topar İstanbul'a gittik, görüştük, anlaştık. Şu andan itibaren tek düşüncem Trabzonspor'u layık olduğu yerlere getirebilmek."

Uyumlu ve başarılı bir kamp dönemi geçirmeyi ve sonrasında da Trabzonspor'da başarılı olmayı hedeflediğini anlatan Egemen, "Umarım arkadaşlarla birlikte iyi bir kamp dönemi geçiririz ve bunu da lige yansıtırız. Benim için şu anda en önemli şey Trabzonspor'un başarısıdır. Daha sonra ise layık görülürse milli takımın formasını da giymek isterim. Kim o formayı giymek istemez ki ? Benim de en büyük hayallerimden biri milli takım formasını giymektir. Ama dediğim gibi ilk önce burada başarılı olalım, belirli bir başarıyı yakalayalım, ondan sonra tabi ki düşünürüm. Bu sene Anadolu takımlarında bir çok futbolcu milli takıma katılıyor. Ama şu gerçek ki göz önünde olan belirli takımlardan milli takıma futbolcu seçmek çok daha rahat. O açıdan inşallah bu sene hem bana hem de takımdaki bir çok arkadaşıma o formayı giymek nasip olur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum