1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ekrem Kılıç güven tazeledi
Ekrem Kılıç güven tazeledi

Ekrem Kılıç güven tazeledi

Pazar Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi 44. olağan genel kurulunda mevcut başkan Ekrem Kılıç güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

A+A-

Pazar Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi 44. Olağan Genel Kurulu, Pazar Belediye Kültür Salonunda gerçekleştirildi. Tek liste ile girilen seçimlerde mevcut başkan Ekrem Kılıç, yeniden başkanlığa seçildi.

klc3.jpg

Kongre; Belediye Başkanı Ahmet Basa, Rize-Artvin Esnaf Kefalet Kooperatifler Birliği Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı, Rize Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, İl Genel Meclisi Üyesi Rasim Çorbacı, AK Parti İlçe Başkan Vekili Süleyman Kesimal, Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turgut Yaşar Sağbaş, Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, Pazar Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Turan Karahan, Köy Minibüsçüleri Kooperatifi Başkanı Ahmet Dilber, Halkbank Müdürü Mehmet Kantarcı, Belediye Meclisi üyesi Şaban Cevher ve kooperatif üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Tahsin Bekir Yazıcı’nın Divan Başkanlığına seçildiği kongrede başkan yardımcısı Güven Aksoy, kâtip üye ise Osman Yüksel oldu.

klc1.jpg

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Başkan Ekrem Kılıç, Türkiye’nin sınır ötesinde verdiği mücadeleye vurgu yaparak, “Mehmetçiğimiz sınır ötesinde, Suriye topraklarında büyük bir operasyon düzenlemiştir. Bugün güçlü Türkiye olduğumuzun açık bir örneğini yaşıyoruz. Ordumuz savaş verirken biz burada hiçbir şey yokmuş gibi burada kongremizi gayet rahat bir şekilde yapıyoruz. Bu da Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde verdiğimiz mücadelenin büyüklüğünü gösteriyor. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık ve esenlik diliyorum.” dedi.

klc4.jpg

Kooperatif olarak ekonominin sürekliliğini sağlama noktasında mücadeleye devam ettiklerini de ifade eden Kılıç, “Normalde Ocak ayı finansman olarak sıkıntılı geçen bir dönemdir. Bu manada Sayın Bakanımız Osman Aşkın Bak’ın da katkılarıyla bu sıkıntıyı çözdük. Yine bu manada bizlere katkı sunan bölge milletvekillerimizde teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

klc2.jpg

Konuşmaların ardından yapılan seçimde yeniden Başkan Seçilen Ekrem Kılıç’ın yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Recep Üst, Ali Bekiroğlu, Tuncay Engin ve Turgut Yaşar Sağbaş.
Denetleme Kurulu ise Ahmet Yavuz Hekim ve Hilmi İsaoğlu’ndan oluştu.