1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ekrem Kılıç'a büyük ilgi
Ekrem Kılıç'a büyük ilgi

Ekrem Kılıç'a büyük ilgi

AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Ekrem Kılıç'ın, seçmenle kaynaşma programları coşku ile devam ediyor...

A+A-

AK Parti Pazar’da yerel seçimlere 4 koldan çalışarak devam ediyor.

ekrem2.jpg

Seçimlere 1 aydan kısa süre kala aday belirleme süreci sona ererken seçim çalışmaları da hız kazandı. AK Parti’de Pazar Belediye Başkan Adayı gösterilen Kılıç, kendi mahallesi olan Cumhuriyet Mahallesinde, sloganlar eşliğinde, Türk Bayrakları ve afişlerle karşılandı.

ekrem1.jpg

Pazar Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi adayı Ahmet Basa’nın da katıldığı ziyarette Cumhuriyet Mahallesi sakinleri Kılıç’ı adeta bağırlarına basarak destek verdiler.

ekrem3.jpg

Kendi mahallelerinden belediye başkanı çıkarmanın heyecanı içerisinde Kılıç ile öz çekim yapan ve toplu fotoğraf çektiren mahalle sakinleri, mahalleyi de Ekrem Kılıç afişleri ve Türk bayrakları ile donatarak adeta bayram havası oluşturdular. 

ekrem4.jpg

Gördüğü ilgiden bir hayli memnun kalan AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Ekrem Kılıç, “Bugün Cumhuriyet Mahallemizdeydik. Çok değerli komşularımla bir araya gelip hasbihalde bulunduk. Bizleri evimizde hissettiren, desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı ara vermeden devam ettiriyoruz. Seçimlere kısa zaman kaldı. Bu süreçte her eli sıkıp herkesi dinlemeyi hedefliyoruz. 7/24 saat durmadan çalışacak ve alacağımız yüksek oy oranı ile değerli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize olan güvenini karşılıksız bırakmayacağız. İlçemize yapılan başta havalimanı olmak üzere birçok yatırım ile planladığımız dolgu çalışması ve kentsel dönüşüm projesi geleceğimizi ilgilendiren konulardır. Pazar’ın beklemeye, zaman kaybetmeye tahammülü olamaz. Bu tarihi şehri gerçek belediyecilikle daha ileriye taşıyacağız inşallah. Hazırız ve kararlıyız. Ayrımız gayrımız yok.” ifadelerini kullandı.

ekrem7.jpg

ekrem5.jpg

ekrem6.jpg

ekrem8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum