1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ekrem Yüce’ye Sakarya ziyaretİ
Ekrem Yüce’ye Sakarya ziyaretİ

Ekrem Yüce’ye Sakarya ziyaretİ

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce bir dönem Belediye Başkanlığı da yaptığı kentten gelen heyetin ziyaretiyle duygulandı.

A+A-

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret eden Sakarya ve İzmir’in Esnaf Sanatkârlar Odalar Birlik Başkanları, duygulu anlar yaşattı.
Genel Müdür Yüce Rize ve Çaykur’a gerçekleştirilen ziyaretten bir hayli memnunluk duyduğunu ifade ederek, “Sakarya ve İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlarımın bu nazik ziyaretleri beni bir hayli duygulandırmıştır. Ayağınıza sağlık. Hepinize şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Hasan Alişan ise Genel Müdür Yüce’yi hala gönüllerindeki Başkan olarak değerlendirdiklerini belirterek, “Uzun yıllardan beri Sakarya’da yakın dostumuz olan Sayın Genel Müdürümüz bizim aynı zamanda başkanımızdı da. Aslında gönlümüzde halen daha da başkanımızdır. Uzun süreden beri ziyaret edememenin üzüntüsü vardı hep bizde. Faaliyetlerini, çalışmalarını Sakarya ve diğer illerde duymaya başladık. Biz de başarılı olan bu dostumuzu yerinde görmek, izlemek ve kendisine başarılarının devamını dilemek için geldik. Sıcak ortam ve sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ediyorum. Sakarya olarak biz bir yönetici kaybettik, üzüldük. Ama şimdi seviniyoruz ki başta Rize olmak üzere Türkiye bir yönetici kazanmıştır.” Diye konuştu.
İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı M. Ali Susam da yaptığı açıklamada Rize’de olmaktan son derece memnun kaldığını belirterek, “Zaten ben Rize’yi çok seviyorum. Türkiye’nin yeşil bir köşesi ve çok güzel bir kent. Tüm bu özelliklerini herkes biliyor. Ama kentleri bir insana daha sıcak kılan; size ev sahipliği yapan insanların nitelikleridir. Biz de bugün çok değerli Genel Müdürümüzün misafiri olarak Rize’nin bu özelliklerini çok daha iyi yaşama fırsatı bulduğumuz bir ortamdayız. Ben Çaykur camiasını çok yakından takip ediyorum. Çaykur Türkiye’de üretici birlikleri içerisinde en önemli kurumlardan bir tanesidir. Hem Rize hem de Türkiye ekonomisi açısından önemli bir kuruluş olan Çaykur’u ve onun son yıllardaki performansında büyük katkısı olan değerli genel müdürümüzü kutluyorum. Çok ciddi bir rekabetin yaşandığı çay pazarında hem büyüklüğünü korumak hem de kendini geliştirmek zor bir iştir. Sayın genel müdürümüz ve ekibi bunu başarmışlardır. Daha da başarılı olacaklarına inanıyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum