1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. GİRESUN

  4. Ekrem Yüce'den Japon iş adamlarına beyaz çay
Ekrem Yüce'den Japon iş adamlarına beyaz çay

Ekrem Yüce'den Japon iş adamlarına beyaz çay

Isırgan otunu araştırmak ve hakkında bilgiler almak için bölgeye gelen Japon iş adamlarına, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce beyaz çay ikram etti.

A+A-

Isırgan otunu araştırmak ve hakkında bilgiler almak için Giresun'a gelen Japon iş adamları, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce'yi makamında ziyaret etti.

yuce.jpg

Karadeniz'de yoğun olarak yetişen ısırgan otunu dünya sektörü ile buluşturmak için Giresun'a gelen Japonların dünyaca ünlü Muji firması yetkilileri, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundular.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüce, Japon misafirlerine elleri ile beyaz çay demleyerek, "Biz misafirlerimize Giresun’un en değerli iki şeyini ikram ediyoruz, biri fındık diğeri ise beyaz çay bunu ilk üretenlerden biriyiz ve siz değerli misafirlerimize afiyet olsun" dedi.

japon.jpg

İlk defa beyaz çay tadan Japonlar ısırgandan sonra beyaz çayın da gayet lezzetli ve sağlıklı olduğunu belirttiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız