1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. EKŞİOĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ
EKŞİOĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ

EKŞİOĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Milli Eğitim Müfettişi ve TEM-SEN Genel Sekreteri, Ankara Rizeliler Derneği yönetim kurulu üyesi Cengiz Ekşioğlu'nun annesi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

A+A-

Milli Eğitim Müfettişi ve TEM-SEN Genel Sekreteri, Ankara Rizeliler Derneği yönetim kurulu üyesi Cengiz Ekşioğlu, Darıca Trafik Denetleme Büro Amiri Engin Ekşioğlu, Emekli Öğretmen Halil Ekşioğlu, TEDAŞ emeklisi Recep Ekşioğlu ile merhum Kemal Ekşioğlu'nun anneleri Fevziye Ekşioğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yaklaşık 15 gün önce geçirdiği beyin kanaması sonucu Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Fevziye Ekşioğlu tedaviye cevap vermeyince yaşama veda etti. 

Merhume Ekşioğlu’nun cenazesi yarın (Pazar günü) Pazar Sahil Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum