1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Elektrik direği, yol ortasında kaldı!
Elektrik direği, yol ortasında kaldı!

Elektrik direği, yol ortasında kaldı!

Rize Gündoğdu'da geçen yılki afet sonrasında yapılan düzenlemelerde, yol ortasına dikilen elektrik direği, tüm şikâyetlere rağmen kaldırılmadı!

A+A-

Rize’nin Gündoğdu beldesinde yaklaşık 15 ay önce meydana gelen sel ve heyelanda bölgede köklü bir değişim yaşanırken, afet sonrası yapılan düzenlemelerde acil olarak yol ortasına geçici olarak dikilen elektrik direkleri hala kaldırılmadı.

Veliköy yolu üzeri, Araklı mevkiindeki yol ağzında ilginç bir görüntü olarak duran elektrik direğinin kaldırılmasını isteyen vatandaşlar, “Afetten bugüne 15 aydan fazla bir zaman geçmesine rağmen olumsuz görüntüler hiç azalmıyor. Elektrik dağıtıcı firma, arızalara yetişemiyor. Gündoğdu 29 Ekim İlköğretim Okulu önünde de 4–5 direk aynı şekilde yol ortasında kalmış. Hadi elektrik firması görmüyor, burada bir amir, belediye başkanı, yetkili kimse yok mu? Yol ortasında elektrik direği nerede görülmüş?” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

drek1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum