1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Elektrik kesintilerini ampul göstererek kınadı!
Elektrik kesintilerini ampul göstererek kınadı!

Elektrik kesintilerini ampul göstererek kınadı!

MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz yaşanan elektrik kesintilerini parti kongresinde yanında getirdiği ampulü göstererek protesto etti.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Ardeşen ilçe olağan kongresi yapıldı. Mevcut başkan İhsan Kal kongre sonrası güven tazeleyerek yeniden MHP Ardeşen İlçe Başkanlığına seçildi.

mhp1.20150111212130.jpg

Ardeşen Belediyesi Kültür Merkezi salonunda düzenlenen kongreye MHP Rize İl Başkanı Osman Cem Kazmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, partililer ve vatandaşlar katıldı.

mhp4.20150111212146.jpg

MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz ilde yağan kar nedeniyle 4 gündür yaşanan elektrik kesintilerini parti kongresinde konuşma yaptığı kürsüde yanında getirdiği ampulü göstererek protesto etti.

mhp5.20150111212204.jpg

Ardeşen Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen kongrede partililere hitap eden Kazmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Rize’den göç eden bir ailenin çocuğu olduğunu belirterek 7 Haziran akşamı Türkiye’nin bir Rizeli Başbakanı daha olacağını ifade etti.

resim_1420986324.jpg

Rize’de yağan kar nedeniyle 4 gündür elektrik verilemeyen ilçe, köy ve mahalleler olduğunu hatırlatan Kazmaz, yanında getirdiği ampulü göstererek elektrik şirketi ve iktidara şu eleştirilerde bulundu: “Bu ampul 12 yıldır Türkiye’nin başına karabasan gibi çökmüş karanlıkların ampulü. Bu ışık veren bir ampul değil. Bu ampul 12 yıldır ülkemizi bataklığa sürüklüyor. Bu ampulü karanlığı veremez hale getireceğiz. Dünya liderinin memleketi deniyor. Dünya liderliğini bırak ta 4 gündür elektrik alamayan köyler ilçeler var buraya gel de bu ampulü bir yak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’yi biz bulmuşuz diyor millet Rize’de yolunu bulamıyor. ABD’yi bulanlar Rize’de köy yollarını bulamıyor. Ben bunu kınıyorum. AKP’nin özelleştirmesinin arkası tamamen bu işi birilerine peşkeş çekme ve yandaşlara bu ülkenin kaynaklarını vermedir. 4 gündür elektrik yok. Çünkü elektrik şirketi burada insanları istihdam etmiyor. Çünkü gözünü kâr hırsı bürümüş. Burası Rize; insanlar burada donuyor. Burası Hakkâri, Şırnak, Cizre değil Rize. Gerçi PKK orada elektrik santrallerine el koymuş, orada elektrik kesintisi yok. Orada kendi düzenlerini kurmuşlar. KCK elektrik paralarını da topluyor. Rize’de elektrik şirketi yatırım yapmıyor, trafolar patlamış. Dünya liderinin olduğu ülkede 4 gündür elektrik kablosu kopar mı? Her şeyi rant görürseniz bu iş bu noktalara gelir. Bunu AKP’ye oy verenlere anlatmamız lazım. MHP bu ülkenin kalan son kalesidir.”

mhp2.20150111212304.jpg

Kongre sonucunda mevcut başkan İhsan Kal yapılan seçim sonrasında yeniden MHP Ardeşen İlçe Başkanlığı’na seçildi. İhsan Kal başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluşuyor.

mhp3.20150111212245.jpg

İlçe Başkanı: İhsan Kal
İlçe Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Mevlüt Geniş, Osman Hacıoğlu, Şaban Ali Yankın, Muhammet Hatipoğlu, Niyazi Güner, Emine Sütlüoğlu, Ali Erdem, Ayşe Kabaoğlu, Kenan Civelek, Cemil Gözüaçık, Murat Okumuş, Mecit Konakçı, Necati Memoğlu, Şeref Kalender
İlçe Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Faik Yerebakan, Dursun Ali Özyanık, Sadık Buçan, Ali Yazıcı, Mehmet Güner, İmdat Kağanoğlu, Aytaç Gözütok, Bülent Karaman, Rıfat Yerebakan, Ahmet Kulaber, Secaattin Bayraktar, Mehmet Çolak, Melek Yankın, Hüseyin Arslan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum