1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Elektrik santrali inşaatı devam ediyor
Elektrik santrali inşaatı devam ediyor

Elektrik santrali inşaatı devam ediyor

Rize Belediyesi tarafından başlatılan Dosma su deposu ve elektrik üretim santralinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

A+A-

Rize Belediyesi, Dağbaşı- Dosma arası içme suyu ana isale hattı yenileme çalışmalarını tamamlamasının ardından başlattığı Dosma su deposu ve elektrik üretim santralinin inşaat çalışmalarına devam ediyor.

sntrl2.jpg

Şehirde birçok noktada devam eden Belediye çalışmalarını yerinde inceleyen Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, çelik borularla döşenerek yenilenen içme suyu hattının ardından Dosma’da başlatılan su deposu ve elektrik santrali projesinde çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ifade etti.

sntrl1.jpg

Başkan Rahmi Metin açıklamasında, projenin tamamlanmasıyla özel türbinler sayesinde içme suyundan elektrik üretileceğini bu sayede Rize Belediyesi’nin kasasına önemli miktarda katkı sağlanacağını belirterek, elde edilen gelirin yine vatandaşa hizmet olarak geri döneceğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum