1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Elektrikli çay makinelerine büyük ilgi
Elektrikli çay makinelerine büyük ilgi

Elektrikli çay makinelerine büyük ilgi

Çay makasının yerini şarjlı çay makineleri alırken satış sonrası teknik destek öne çıkıyor

A+A-

Çayın elle toplandığı dönemlerden sonra çay makasları kolaylık olmuştu.

kewi3.jpg

Her geçen gün sektör büyürken önce motorlu çay kesme makineleri ardından da elektrikli makineler çıktı. Motorlu çay makineleri sağlıklı olmaması nedeniyle yerini hızla şarjlı makinelere bıraktı.

kewi1.jpg

Sektördeki yenilikler ise satış sonrası hizmetleri öne çıkarıyor. Değişik markalar yenilikçi ürünlerle çay üreticilerine hitap ederken servis, fiyat ve ürünün hafifliği üreticilerin tercihlerinde belirleyici oluyor.

yasinyildirim2.jpg

Rize’nin Pazar ilçesinde Kewi markasının satış ve teknik servis bayiliğini açan Yasin Yıldırım, “10 gün önce iş yerimizi hizmete açtık. Eski hastane mevkii, Soğuksu Caddesinde Liman Apartmanı zemin katta Rize Pazar “KEWI” bayisi olarak hizmet vermeye başladık. Markamızın son model ürünü de stoklarımıza girdi. 2 yıl garanti veriyoruz. Müşterilerimiz 05333304758 numaralı telefonumuzdan iletişime geçebilir” dedi.

VİDEO:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum