1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Emniyet teşkilatında ziyaretçi trafiği
Emniyet teşkilatında ziyaretçi trafiği

Emniyet teşkilatında ziyaretçi trafiği

Türk Polis Teşkilatı'nın 162. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Pazar'da İlçe Emniyet Teşkilatı bugün ziyaretçi akınına uğradı.

A+A-

Her yıl 3–10 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Polis Haftası” kapsamında tüm yurtta olduğu gibi bölgede de birçok etkinlikler yapılıyor. Polis teşkilatının kuruluşunun 162. yılında, Pazar İlçe Emniyet Teşkilatı bugün Kaymakamlık, Belediye, Jandarma gibi kurumlara ziyaretler yaparken adliye ve okullardan da ziyaretçileri ağırladı.

Pazar İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk, polisin ülkede huzur ve asayiş için gece gündüz mevhumu taşımadan görevini layığı ile yerine getirme mücadelesi verdiğini söyledi.

Polisin kanunlar çerçevesinde huzuru tesis ettiğini belirten İlçe Emniyet Müdürü Kavruk, “Bu konuda vatandaşımızın özellikle polis haftası kapsamında göstermiş olduğu ilgi ve desteğe teşekkür ediyoruz.

Tüm yurtta polis haftası etkinlikleri var. Ancak özellikle Rize ilimizde çok güzel faaliyetler gerçekleştirildi. Spor etkinliklerinden sosyal dayanışma örneklerine kadar tüm yapılan faaliyetler şunu gösterdi ki Türk Polisi ile ülkemizin vatandaşı kaynaşmıştır. Asayişin sağlanmasında bu birliktelik ve dayanışma çok önemlidir.” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum