1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Erdoğan, Bak ile yaşadığını anlattı; salon kahkahaya boğuldu
Erdoğan, Bak ile yaşadığını anlattı; salon kahkahaya boğuldu

Erdoğan, Bak ile yaşadığını anlattı; salon kahkahaya boğuldu

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile geçirdiği trafik kazasını anlattı.

A+A-

AK Parti grubunda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hemşerisi olan eski Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'la ambulans hikayesini anlattı.

''SERUMU GARİP OSMAN TUTTU"

Arkadaşlarıyla beraber Bolu'da seçim çalışmasında trafik kazası geçirdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bu garibim Osman'ın eline serum verildi. O serumu tutuyor. Bizde minibüsün içinde yatıyoruz. Bu da yetmedi. Geldik hastaneye, hastaneye soruyor 'Sigortalı mısın emekli misim?' Ya yatıyoruz komadayız daha bu soru mu sorulur. İşte Bay Kemal'in genel müdürlüğü buydu. Biz damdan düştük Bay Kemal. Ama şimdi sağlıkta kimse, kapıdan çevrilemez." diye konuştu.

SALONDAN KAHKAHA SESLERİ YÜKSELDİ

Erdoğan'ın Osman Aşkın Bak dahil sözleri salondaki partilileri güldürdü.

vid1.jpg


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum