1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Erdoğan için dağa pankart astılar!
Erdoğan için dağa pankart astılar!

Erdoğan için dağa pankart astılar!

Rize Güneysu'dan İspir'e taşınan 2 vatandaş, hemşehrileri Başbakan Erdoğan'a olan sevgilerini dağın yamacına astıkları pankartla gösterdi.

A+A-

Erzurum'un İspir ilçesinde arıcılık yaparak geçimini sağlayan Rize Güneysu'dan 2 vatandaş, hemşehrileri Başbakan Erdoğan'a olan sevgilerini dağın yamacına astıkları pankartla gösterdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 hemşehrisi, Rize'nin Güneysu ilçesinden kalkarak Erzurum'un İspir ilçesi Ovacık mevkisine yerleşti.

Burada arıcılık yapmaya başlayan Osman Kotan ve Reşat Delihasan, Başbakan Erdoğan'a olan sevgilerini pankart açarak gösterdi.

Üzerinde Başbakan Erdoğan'ın resminin bulunduğu ve altında "Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı" yazılı pankart, Erzurum - İspir - Rize karayolundan geçildiğinde görünebilecek şekilde dağın yamacına asıldı.

Arıcılık yaparak geçimlerini sağladıklarını ve Başbakan'a olan sevgilerini gittikleri her yere götürdüklerini ifade eden Osman Kotan ve Reşat Delihasan, "Başbakanımız bizim köyümüzden çıktı. Bizim ve tüm Türkiye'nin gururudur. Biz Başbakanımızın küçüklüğünü de, büyüklüğünü de biliriz. O bizim içimizden, bağrımızdan çıktı. Ona karşı olan sevgimizi pankartla sergiliyoruz. Bu pankart bir bu civardan geçen çok sayıda insanın dikkatini çekiyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum