1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Erdoğan: Rize’de görüldüğü gibi gayet güzel ders veriliyor
Erdoğan: Rize’de görüldüğü gibi gayet güzel ders veriliyor

Erdoğan: Rize’de görüldüğü gibi gayet güzel ders veriliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin grup toplantısında yaptığı konuşmada İYİ Parti lideri Akşener'in Rize ziyaretinde vatandaşlarla yaşadığı gerginliğe değindi

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Gelin hanım beni Netanyahu’nun yanına koyuyor ve onun ardından memleketim Rize’ye gidiyor. Gelin hanıma memleketim Rize’de görüldüğü gibi gayet güzel ders veriliyor. Nerede nasıl adım atılacağını çok iyi bilmek lazım” dedi.

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yargı paketlerinden terör ve suç örgütlerine yönelik yapılan operasyonlara kadar önemli açıklamalarda bulundu.

Meral Akşener’in Rize ziyaretinde yaşanan olaylara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, suçlamalara maruz kalan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da sahip çıktı.

“Gelin hanıma memleketim Rize’de gayet güzel ders veriliyor”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terörle, çetelerle, suç örgütleriyle mücadelede elde edilen bu başarılar vatandaşımızın devletine olan güvenini artırırken, birilerini de rahatsız etmiştir. Gelin hanım beni Netanyahu’nun yanına koyuyor ve onun ardından memleketim Rize’ye gidiyor. Gelin hanıma memleketim Rize’de görüldüğü gibi gayet güzel ders veriliyor. Nerede nasıl adım atılacağını çok iyi bilmek lazım. Burası Rize, sen kalkıp Rize’nin uşağına bu şekilde hakaret edip onu Netanyahu gibi bebek katillerinin yanına koymaya kalkarsan yapılacak olan budur. Dua et ki, gelin hanıma çok ileri gitmeden bir ders verdiler. Bu da Rizelinin edebini adabını gösterir. İkizdere yetmedi bir de Çayeli’ne gitti, orada da gerekeni yaptılar. Ondan sonra Trabzon’a gitmeye kalktın, Trabzon’da da hiç meydana çıkmadan uçağa geçip Ankara’ya döndün. Bu daha bir, daha neler olacak neler, daha dur bakalım. Bunlar iyi günler. Her şeyden önce bu ülkede ahde vefa denilen bir şey vardır. Ahde vefa olmazsa bu millet affetmez. Bütün bunlarla beraber bizler hep bu ülkede gerçekten saygıya dayalı bir siyasetin yanında olduk, saygıya dayalı olan bir siyasetin oturmasını istedik” diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER CEVAP VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in gerilimli geçen Rize ziyaretiyle ilgili olarak "Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler" ifadesini kullandı. Erdoğan'ın Akşener'e yönelik sözlerine tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Geç bunları kardeşim geç. Er meydanına gel, milletten korkulmaz. Sandığı getir sandığı" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin olaylı geçen Rize ziyareti için bugün "Gelin hanıma gayet güzel ders veriliyor. Yine dua et ki gelin hanıma çok ileriye gitmeden ders verdiler. Daha neler olacak neler" açıklamasında bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a cevap verdi. Akşener, Twitter hesabından paylaştığı ilgili habere "İşte biz, tam olarak da bu nedenle, İYİleştirlmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem diyoruz" notunu düştü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum