1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Erdoğan Rize'ye telefonla bağlandı
Erdoğan Rize'ye telefonla bağlandı

Erdoğan Rize'ye telefonla bağlandı

Başbakan, Ak Parti Rize Teşkilatı'nın aday tanıtımı sırasında Rize milletvekili adayı Ali Bayramoğlu'nun cep telefonundan hemşerilerine seslendi

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize Teşkilatı'nın aday tanıtımı sırasında Rize Milletvekili Adayı Ali Bayramoğlu'nun cep telefonundan Rizeli hemşerilerine seslendi.
AK Parti Rize Teşkilatı, Rize milletvekili adaylarını partililere ve basına tanıttı. Tanıtım programına 22. Dönem AK Parti Rize Milletvekili olup 22 Temmuz seçimlerinde listelere alınmayan 3 milletvekilinden sadece Abdulkadir Kart katıldı. İlyas Çakır ve İmdat Sütlüoğlu mazeret bildirerek programa katılmadılar.

Tanıtım programında partililerin karşısına ilk olarak AK Parti'nin 22 Temmuz 2007 Genel Seçimleri'nde 1. Sıra Milletvekili Adayı olan MÜSİAD eski Başkanı Ali Bayramoğlu çıktı. Bayramoğlu, Partililere hitaben yaptığı konuşmada, kendisini tanıtarak Rize'den 3 adayın da meclise taşınması için destek istedi. Bayramoğlu, Rize'den bağımsız aday olan eski Başbakan Mesut Yılmaz'a seslenerek, "İtibarını zedeleme. Kendini küçük düşürme. Bir partinin genel başkanı olarak bu seçime girip Rize'den aday olsaydınız size saygı duyardım. Bağımsız olarak meclise giderek bir şey yapamayacağınız gibi meclise de gidemeyeceksiniz. Sizi adaylıktan çekilmeye davet ediyorum" dedi.
Aday tanıtımı programının ilerleyen saatlerinde ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize Milletvekili Adayı Ali Bayramoğlu'nu cep telefonundan aradı. Başbakan Erdoğan, daha sonra cep telefonu ve mikrofon aracılığı ile Rizeli hemşerilerine seslendi. Başbakan Erdoğan, son 4 yıl içerisinde yaptıkları icraatlarını anlatarak hemşerilerinden Rize'de 3–0 yapmalarını istedi. Erdoğan'ın konuşması büyük alkış aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum