1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Erdoğan RTB için aday oldu
Erdoğan RTB için aday oldu

Erdoğan RTB için aday oldu

RTB seçimlerinden Tahsin Sancak’ın çekilmesiyle başkanlık yarışı kızıştı. MÜSİAD Başkanı Mehmet Erdoğan Borsa Başkanlığı için adaylığını Açıkladı.

A+A-

Rize Ticaret Borsası'nda 11 Şubat Çarşamba günü yapılacak olan seçimler için geri sayım başladı.

12 yıl Borsanın başkanlığına yapan Tahsin Sancak'ın seçimlerde aday olmayacağını açıklamasının ardından Rize MÜSİAD'ın eski başkanı Mehmet Erdoğan, adaylığını resmen açıkladı. Erdoğan herkesi kucaklayacak bir yönetim oluşturacaklarını söyledi.

Mehmet Erdoğan, 11 Şubat Çarşamba günü yapılacak olan Rize Ticaret Borsası seçimleri için adaylığını ilk açıklayan isim oldu.
MÜSİAD Rize şube başkanlığını uzun yıllar yapan ve son seçimde görevi bırakan Mehmet Erdoğan, "Rize ticaret borsası başkanlığı için adayım. Arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımızı yürütüyoruz. Tüm herkesi kucaklayan bir yönetim oluşturarak hizmet etmek amacını taşıyoruz Hem çay üreticisi, hem de özel sektör çay fabrikası olan biri olarak çayımızın sorunlarını ve neler yapılması gerektiğini biliyorum. Rize Çay Borsası için büyük hedeflerimiz var. Bunları gerçekleştirip yeni bir ivme kazandıracağız." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum