1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Eren Karadenizspor'a gidiyor!
Eren Karadenizspor'a gidiyor!

Eren Karadenizspor'a gidiyor!

Aralarında Eren'in de olduğu 5 Genç futbolcuya, büyük umutlarla geldikleri Trabzonspor’da yetersiz oldukları bildirildi. Adres ise Karadenizspor!

A+A-

Trabzonspor'da uzun bir süredir gidecek oyuncuların isimleri yazılıp çiziliyordu. Son yıllarda genel olarak olduğu gibi bu kez de fatura, 'geleceğimiz, büyük yetenekler' denilen genç futbolculara kesildi.

Bordo-Mavili Takımın Teknik Direktörü Ersun Yanal, gidecek oyuncuları tespit etti ve tebligatı da yaptırdı.

Buna göre Çanakkale Dardanelspor'dan alınan Buğra Erdoğan ve İsmail Özeren, Pazarspor'dan transfer edilen Eren Görür ile birlikte Hollanda'nın Ninjemann takımından transfer edilen Sami Büyüktopaç'a, “Karadenizspor'a gidekecksiniz” tebligatı yapıldı.

Bu oyuncuların yanında kaleci Yakup Bugun'ün de gönderileceği ama Senegalli kaleci Tony Sylva'nın durumunun netlik kazanmaması nedeniyle bu ismin beklemeye alındığına işaret edildi. Takımda genç olarak Fatih Altındağ, Barış Memiş ve Abdulaziz Solmaz kalmış oldu.

Gerede'nin Gözdeleriydiler
Gönderilen oyunculardan özellikle İsmail ile Sami için Gerede kampından, 'Müthiş yetenekler... Bugün takımda rahatlıkla oynayabilirler” haberleri geliyordu.
Başkan Sadri Şener de bu iki oyuncuyu çok beğendiğini vurgulamıştı. S
ol ayaklı olan Sami ve İsmail'in gönderilmesiyle sol tarafta oynayabilecek oyuncu olarak bir tek Hrvoja Cale'nin kalması da endişe yarattı.

Buğra ve Eren ise iki kamp boyunca da fazla etkili gözükmemişlerdi.
Bordo-Mavili yönetim Buğra ve İsmail için Çanakkale Dardanelspor'a 1 milyon YTL'ye yakın bonservis ücreti ödemişti.
Bu oyuncular için, “Takımda oynayacak, A Milli takıma gidecekler” açıklaması yapılmıştı.

Eren Görür için de Pazarspor'a 250 bin YTL ödenirken, yapılan protokol gereği Karadenizspor'a verilmelerine de şerh konulmuştu.
Sami ise sadece 100 bin Euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız