1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Eren ve Aziz için özel protokol
Eren ve Aziz için özel protokol

Eren ve Aziz için özel protokol

Pazarspor'dan Trabzonspor'a transfer olan Abdülaziz ile Eren'in, şartnameye konan özel madde nedeniyle başka takıma verilmesi zorlaştırıldı.

A+A-

Trabzonspor'un Pazarspor'dan aldığı Abdülaziz ve Eren için özel protokol yaptığı belirtildi.

Abdülaziz'i bedelsiz, Eren'i de 250 milyara Bordo-Mavili takıma veren Pazarspor'un sözleşmeye, “Süper Lig'in dışında bir kulübe bu oyuncular satılık veya kiralık verilirse, Abdülaziz için 200, Eren için 150 milyar bonservis bedeli Pazarspor'a ödenecek” maddesi koydurdu.

Bu iki oyuncunun pilot takım olarak düşünülen Sebat'a verilmesi durumunda Trabzonspor'un kasasından böylece 350 milyar daha çıkacağı ifade edildi.

Yönetimin, diğer genç oyuncuların kamptaki performanslarına göre Teknik Patron Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda Sebat'a vermeyi düşünürken, bu yönde Pazarspor'un tavrı nedeniyle Abdülaziz ve Eren için değerlendirme yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum