1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Eriksson, Trabzon'dan süre istedi
Eriksson, Trabzon'dan süre istedi

Eriksson, Trabzon'dan süre istedi

Trabzonspor'un takımın başına getirmek için görüşme yaptığı İsveçli ünlü teknik adam Sven-Goran Eriksson, Bordo-mavili yönetimden ek süre istedi.

A+A-

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile Genel Sayman Mahmut Aksu'nun Portekiz'in başkenti Lizbon'da görüştükleri ve prensipte anlaşmaya vardıkları İsveçli ünlü teknik adam Sven-Goran Eriksson'un düşünmek için ek süre istediği belirtildi. Bordo-mavili yönetim ise, bir yandan listesinde yer alan diğer isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Eriksson'un olmaması halinde ise ilk sırada deneyimli İtalyan teknik adam Alberto Zaccheroni bulunuyor.

Trabzon hakkında bilgi topladığı öğrenilen Sven-Goran Eriksson'un daha geniş bilgi edinmek için detaylı bir araştırma yaptığı belirtiliyor. Şehir ve takım hakkında bilgiler topladığı öğrenilen Eriksson'un kararını iki gün içerisinde Kulüp Başkanı Sadri Şener'e ileteceği bildirildi.

Öte yandan İsveçli teknik adam Sven-Goran Eriksson'un, Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı ve hayat arkadaşını ikna etmeye çalıştığı gelen haberler arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum