1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Ertemçöz'den yaylım ateşi!
Ertemçöz'den yaylım ateşi!

Ertemçöz'den yaylım ateşi!

Pazarspor teknik direktörlüğünden Antalya kampının son gününde istifa ederek ayrılan Ercan Ertemçöz, yönetimi sözleşmeye sadık kalmamakla suçladı.

A+A-

Mavi Beyazlıların Antalya kampında son gün istifa eden Teknik Direktör Ercan Ertemçöz, yaptığı açıklamada Pazarspor Yönetimine ağır eleştirilerde bulundu. Pazarspor yönetiminin tazminat ödememek için kendisini zora sokacak işler yaptığını öne süren Ertemçöz, hukuki olarak tazminat hakkı olmasına rağmen erdem göstererek bundan feragat ettiğini söyledi.


 
"Sözleşmeye sadık kalmadılar"
Pazarspor’u bir çok yönden en iyilerin takımı yaptığını söyleyen Ercan Ertemçöz, “Grup maçları bittiğinde yönetim kuruluna verdiğim rapor doğrultusunda eksik mevkiler, giden ve sakat oyuncularımızın yerine 6 oyuncu alınması gerekiyordu. Benden habersiz deneyimi eksik oyuncular alındı. En son olay ise benim bilgim olmadan oyuncumu kadro dışı bıraktılar. Sezon başında imzaladığımız mukavele şartlarını zora sokarak benim istifa etmem ve tazminat ödenmemesi hedeflenmiştir. Mukavele gereği benim onaylamadığım oyuncu alınmayacak, benden habersiz idari konularda oyuncu kadro dışı bırakılmayacaktı. Son olayla mukavele şartları yönetim tarafından delindi ve hukuki olarak bana tek taraflı fesih hakkı doğdu.” Dedi
"Ben, ilkelerime sadık kaldım "
Her şeye rağmen huzur içinde çalıştığını göstermek için ilkelerine sadık kaldığını ve tazminat talebinde bulunmamak için sözleşmenin karşılıklı feshedilmesini istediğini söyleyen Ercan Ertemçöz, “Yönetim kurulu da buna zaten hazırlıklı olduğu için kabul ettiler. Daha sezon başında mukavele bile imzalamamışken bana gelen teklifi sayın başkana yönlendirmiştim. Sezon içerisinde 5 ayrı gelen teklifi hiç dikkate almadan geri çevirdim. Şimdi bazı kişilerin söylediği gibi başka kulüple anlaşıp Pazarspor’dan ayrılmadım. Öyle bir kişiliği taşımam mümkün değildir. Bu demek değildir ki bundan sonra başka takım çalıştırmayacağım. Tabiî ki gelen teklifleri değerlendireceğim.” Şeklinde konuştu.
"Başarısız kaldık diye ayrılmadım!"
Takımdan ayrılmasının bir başarısızlık neticesinde olmadığını da iddia eden Ertemçöz, “Ayrılmamızı başarısızlığa yönlendirmek isteyenlere rakamlarla örnekler veririm. 34 golle 5 gruptaki 50 takımın içinde en çok gol atan 4. takım oldu Pazarspor. En iyi averaja sahip 3. takım idik. Diğer gruplarda 2. sıradaki takımlardan daha fazla puanımız var 4. sıradaki bir takım olarak. 9 golle Saadettin en çok gol atan oyuncu olarak bizim takımdan çıktı. 11 değişik oyuncusu gol atmış, sistemini oturtmuş bir takım bıraktım. Pazarspor’un çıtasını yükselttik. İlk defa 2. lig A grubuna çıkmak için ligin son maçının son dakikasına kadar mücadelesini sürdürmüş bir takım olduk. Görev sürem içerisinde hal, hareket ve davranışlarımla kulübü en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum