1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Erzurum'dan şampiyon döndüler
Erzurum'dan şampiyon döndüler

Erzurum'dan şampiyon döndüler

Pazar Kız Teknik ve Meslek Lisesi Basketbol Takımı Erzurum’da yapılan bölge grup müsabakalarında tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

A+A-

Erzurum Atatürk Üniversitesi spor salonunda yapılan basketbol karşılaşmalarda tüm rakiplerini mağlup eden Pazar Kız Teknik ve Meslek Lisesi 26–30 Nisan 2010 tarihleri arasında Amasya’da yapılacak olan yarı final müsabakalarında Rize’yi temsil edecek.

Pazar Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Zekeriya Vardal yarı finalde de başarılı olmak için mücadele vereceklerini belirterek, “Amasya’da Rize ve okulumuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu başarıyı kazanan öğrencilerimizi ve onları yetiştiren değerli öğretmenlerimizi tebrik ederim. Ayrıca Erzurum’da bulunan Pazarlı hemşerilerimizin karşılaşmalar boyunca bize gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı onlara da ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

28290

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum