1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Erzurumlu'nun çay keyfi!
Erzurumlu'nun çay keyfi!

Erzurumlu'nun çay keyfi!

Erzurum'da bir kahvehane işletmecisi, tüm müşterilerine ayrı ayrı ve kendi isimlerinin yazılı olduğu bardaklarla çay servisi yapıyor.

A+A-

Eski Bat Pazarı semtinde kahvehane işleten 28 yaşındaki Kadir Kılıç, çarşıdaki 45 esnafa ve yanlarında çalışan elamanlara, üzerlerinde kendi isimlerinin yazılı olduğu bardaklarla servis yapıyor. Kahvehanede 210 tane kişiye özel çay bardağı olduğunu söyleyen Kılıç, "Bardakların kime ait olduğunu üzerlerine yazı yazarak belirledik. İş yeri açarken, 'Nasıl daha iyi hizmet verebilirim?' konusunda araştırma yaptım. Sonunda herkese özel bardakla çay verilmesi fikrini benimsedik. Müşterim çay istediğinde
üzerinde ismi veya firmasının adının bulunduğu bardakla siparişini gönderiyorum. Müşterim de memnun ben de memnunum. Sağlıklı bir şekilde müşterilerime çay sunuyorum" dedi.

Kahvehanede çay içmeye gelen Selçuk Bala isimli esnaf da uygulamadan memnun olduğunu belirterek, "Buradan çıkmak istemiyorum. Ortam çok iyi. Kendi bardağımla çay içebiliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız