1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Eş zamanlı kaçakçılık operasyonu
Eş zamanlı kaçakçılık operasyonu

Eş zamanlı kaçakçılık operasyonu

Rize'nin Pazar ilçesiyle birlikte Ankara, Erzincan, Tokat ve Eskişehir'de eş zamanlı yapılan operasyonla 16 kişi silah kaçakçılığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize'nin Pazar ilçesinde gerçekleştirilen 'Şafak Operasyonu' ile 14 adet silah ve bin 512 adet 9 mm çapında mermi ele geçirirken, aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Jandarma İstihbarat ve Asayiş ekipleri Ankara, Erzincan, Tokat ve Eskişehir illerini de kapsayan geniş çaplı bir inceleme sonucu Pazar ilçesinde bir çok farklı noktaya eş zamanlı baskınlar düzenledi.

Baskınlarda silah kaçakçılığı yaptıkları tespit edilen S.U., B.K., H.Y., K.A., D.P., B.Ö., H.K., E.E., G.K., Ü.E., S.C., S.A., M.C., E.C., M.A. ve N.T. isimli 16 kişi gözaltına alındı.

Bu kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 14 adet tabanca ve bin 512 adet 9 mm çapında tabanca mermisi ele geçirildi.

Jandarma Komutanlığı'nda gözaltında tutulan sanıklar, yarın sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum