1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Eşinin hatırasını yaşatmak için sattırmadığı otomobil çatıya çıkarıldı
Eşinin hatırasını yaşatmak için sattırmadığı otomobil çatıya çıkarıldı

Eşinin hatırasını yaşatmak için sattırmadığı otomobil çatıya çıkarıldı

Rizeli Meliha Çepli, 16 yıl önce vefat eden eşinden yadigar kalan "Anadol" marka otomobilin satılmasına gönlü razı olmayınca, araç vinçle evinin çatısına çıkarıldı.

A+A-

Merkeze bağlı Pehlivantaşı Mahallesi'nde yaşayan 70 yaşındaki Çepli'nin eşi Recep Çepli, 16 yıl önce vefat etti.

Recep Çepli'ye ait 1975 model "Anadol" marka otomobil, aile üyeleri tarafından kullanılmadı ve evin önünde bekletildi. Bu süre içerisinde otomobili almak için çok sayıda alıcı çıkmasına rağmen Meliha Çepli, eşinden yadigar kaldığı için satılmasına izin vermedi.

Bunun üzerine oğlu Bülent Çepli, baba yadigarı otomobili vinçle 3 katlı evinin çatısına çıkardı. Motor aksamı ve lastikleri sökülmüş haldeki otomobili çatıda görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor. 

araba4-002.jpg

Meliha Çepli, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşinin 16 yıl önce vefat ettiğini söyledi.

araba2-004.jpg

Eşinin "Anadol" marka otomobillere büyük bir ilgisi ve sevgisi olduğunu anlatan Çepli, "En çok bu arabayı severdi. Bu arabayla eşimle çok gezmiştim. Benim için dünyalar kadar hatırası var." dedi.

raba3-001.jpg

Meliha Çepli, arabayı çocuklarına sattırmak istemediğini belirterek, "Dedim ki bu araba babanızın hatırası. Sonra küçük oğlum arabanın içini bozduktan sonra vinçle çatıya çıkardı. Ben de satılmasını istemedim. Çocuklara ben ölene kadar orada duracak dedim." diye konuştu.

araba1-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum